Team2019-07-14T20:34:00+02:00

De beheerder: Stuiver Asset Management

Het RBA Fonds wordt beheerd door Stuiver Asset Management. Stuiver Asset Management is gestart met fondsbeheer in 2016 en gevestigd in Amsterdam. Sinds eind 2018 werkt Stuiver Asset Management met een AFM-vergunning. Dit betekent dat de beheerder onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Het team van Stuiver Asset Management bestaat uit vijf partners met jarenlange ervaring in de financiële sector.

Stuiver Asset Management is aangesloten bij het Financiële Klachteninstituut (Kifid). Heeft u een klacht? Volg dan onze klachtenprocedure.

RBA Fonds team

Maak kennis met het team van RBA Fonds / Stuiver Asset Management

Rob Stuiver

Rob Stuiver
Fund Manager

Boris Broeders

Boris Broeders
Business Development Manager

Joep van Bohemen

Joep van Bohemen
Fund Manager

Jeroen Koster

Jeroen Koster
Trading Manager

Tenne Tromp

Tenne Tromp
Client Manager

Gedegen en betrouwbare partners

stuiver asset management fondsbeheerder RBA Fonds

Fondsmanager (beheerder)

Stuiver Asset Management is een in Amsterdam gevestigde zelfstandige fondsbeheerder. Deze fondsbeheerder beheert onder andere het RBA Fonds.

circle partners partner RBA Fonds

Administrateur

Circle Investment Support Services (CISS) is een onafhankelijke fondsadministrateur. Deze vormt het bestuur van Stichting Juridisch Eigenaar RBA Fonds en voert de financiële en participantenadministratie. CISS verzorgt deze service voor veel beleggingsfondsen in Nederland.

Accountant

EY is een van grootste financiële dienstverleners in de wereld en controleert de jaarrekening van het RBA Fonds.

lynx interactive brokers partner RBA Fonds

Broker

Lynx is een Nederlandse broker en werkt met het handelsplatform van Interactive Brokers, de grootste internetbroker wereldwijd. De software van Lynx wordt gebruikt voor handel- en risicobewaking van het RBA Fonds.

abnamro partner RBA Fonds

Bank

De Stichting Juridisch Eigenaar RBA Fonds houdt een bankrekening aan bij ABNAMRO. Op deze bankrekening worden de gelden van de participanten gestort.

kas trust partner RBA Fonds

Depositary (bewaarder)

KAS Trust & Depositary Services heeft de functie van bewaarder. De functie van bewaarder is een toezichthoudende taak. De belangrijkste taak is het behartigen van de belangen van de participanten.

RBA Fonds is verkrijgbaar via:

RBA fonds participeren via ABNAMRO
RBA Fonds participeren via Circle Partners
RBA Fonds participeren via Binck Bank

Sparen heeft nauwelijks zin, is er een beter alternatief?

Steeds vaker hoor je de vraag: “Sparen heeft nauwelijks zin, is er een beter alternatief?”. Geen gekke vraag natuurlijk, wij worden zelf ook niet echt vrolijk van 0,10% rente op een spaarrekening. Boze tongen beweren dat de banken, met deze lage spaarrente, hun zakken aan het vullen zijn. En dat dan natuurlijk ten koste van de hard werkende particulier. Wij zochten […]

Beginnen met beleggen: Low Volatility aandelen een zegen?

De meeste mensen die dit lezen beleggen reeds, hoe kom je anders op het idee deze blog te lezen…. Dus bij deze de opdracht aan u, als gewaardeerde lezer van mijn blogs, om hem naar 10 personen door te sturen. Niet dat het een kettingbrief is, maar zo kunt u een aantal aanstaande beleggers, twijfelende spaarders en jonge mensen met […]

Aandelenselectie… Low Volatility, High Dividend of misschien allebei?

Veel aandelenselectiemethodieken heb ik de afgelopen 25 jaar als belegger voorbij zien komen. In de jaren ’90 was het de groeiende winst die vaak centraal stond, dus hoe hoger de winstgroei, des te hoger de K/W verhouding van een aandeel mocht zijn. Na de ineenstorting van de bullmarkt in 2001-2003 kwamen daar defensievere methodes voor in de plaats. Jarenlang was […]

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN HET RBA FONDS